Films en Series aanvragen

Eindelijk! De verzoekpagina is operationeel! Hier kan je films & Series aanvragen om aan de server toe te voegen. Na goedkeuring worden deze automatisch toegevoegd! Ga meteen naar deze nieuwe tool:

Verzoek films en of series voor films.seppdroid.com (Jellyfin) hier

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig: jij doet een verzoek en de server gaat voor je op zoek! Laten we dit stap voor stap doornemen:

STAP 1: Inloggen

Om een film of serie aan te vragen voor toevoeging, dien je eerst in te loggen op https://verzoek.films.seppdroid.com. Bezoek deze link eerst. Je wordt dan naar een informatieve pagina geleid. Klik vervolgens op 'Doorgaan'.

Hier kan je ook zien of de films.seppdroid.com server online is

Na het klikken op de blauwe 'Doorgaan'-knop kom je op een inlogpagina terecht. Gebruik hier dezelfde inloggegevens als die je gebruikt voor films.seppdroid.com (Jellyfin).

Klik dan op aanmelden

Na succesvol inloggen kom je op een startscherm waar alle films van de openbare databases staan, zoals te zien is op de onderstaande afbeelding.

Je bent nu succesvol ingelogd. Als er iets niet goed werkt, controleer dan eerst je inloggegevens door opnieuw in te loggen op films.seppdroid.com. Als het probleem zich alleen blijft voordoen op verzoek.films.seppdroid.com, laat het me dan weten, dan zorgen we ervoor dat het wordt opgelost!

STAP 2: Film of Serie aanvragen

Nu kun je beginnen met zoeken naar een film of serie. Gebruik hiervoor de zoekbalk of blader door de startpagina met populaire titels.

Je kunt controleren of een film of serie al is toegevoegd aan het icoontje naast de filmposter, zoals hieronder te zien is.

Als er afleveringen ontbreken in een serie, staat er 'deels beschikbaar'. Je kunt dan nog verzoeken indienen voor de ontbrekende afleveringen!

Als je een film of serie hebt gevonden, kun je deze selecteren. Je wordt dan naar de specifieke pagina van die film of serie geleid, waar je verschillende opties hebt:

  • 'Aanvragen': Hiermee wordt de film toegevoegd aan de downloadwachtrij, maar niet automatisch gedownload. Op deze manier voorkomen we overbelasting van de server door een grote hoeveelheid aanvragen.
  • 'Probleem melden': Hiermee kun je eventuele problemen met de film/serie rapporteren, zoals: Defecte subtitels, audio/video problemen, verkeerde versie etc etc.

Als de film/serie al beschikbaar was, vervangd de optie 'Aanvragen' voor:

  • 'Nu afspelen': Hiermee kun je de film/serie direct bekijken. Als je hierop klikt, word je doorgestuurd naar films.seppdroid.com.
voorbeeld pagina voor een serie

Voor series zijn er extra knoppen beschikbaar. Je kunt door de seizoenen bladeren en specifieke afleveringen aanvragen. Met de blauwe plusknop kun je ook snel handelen, zoals alleen het laatste seizoen toevoegen.

Nu ben je helemaal op de hoogte van hoe je een film of serie kunt aanvragen. Meestal worden deze verzoeken aan het einde van de week goedgekeurd door een beheerder. Veel kijkplezier!


Extra informatie

Hier zijn nog een paar handige tips voor het gebruik van de verzoek tool:

Sidebar:

  • 'Ontdekken': De hoofdfunctie van deze tool. Hier vind je alle films en series, met geavanceerde zoekfuncties.
  • 'Verzoeken': Hier vind je alle lopende verzoeken, hier kan je ook je eigen verzoek annuleren.
  • 'Problemen': Hier zie je alle gerapporteerde problemen.
  • 'Afmelden': Terug naar af ;)"

Design

Op mobiele apparaten is de de verzoek tool nog een beetje bagger, ik ben er mee bezig dit z.s.m te verbeteren maar mijn tijd is ook gelimiteerd.

Status

Werkt er iets niet? Kijk dan even op de status pagina. Verzoek Tool heeft nou ook uptime informatie.

seppjm.com
All servers connected to the seppjm.com & seppdroid.com domains. Check here if they are all working as intended.